Inspirator met

een nuchtere kijk op dingen

Ik ben geboren op een boerderij in het Sallandse land. Als boerenzoon moest ik volop meehelpen in het bedrijf. De handen moesten uit de mouwen. Het overnemen van de boerderij zat er voor mij, als tweede zoon, niet in, maar eerlijk gezegd vond ik dat ook niet erg. Weliswaar ben ik graag buiten en ik vind het heerlijk om in de tuin te werken, maar het runnen van een boerenbedrijf is toch een heel ander verhaal. Ik ben een laatbloeier. Na eerst gewerkt te hebben in de drukkerij van Tijl (destijds de drukker van de Zwolse Courant) en later als procescontroller bij Wolters Kluwer ontdekte ik gaandeweg dat mijn affiniteit ligt bij economie en financiën. Ik heb dan ook naast mijn werk de universitaire studie Bedrijfseconomie – Financieel Management gevolgd bij de Open Universiteit Nederland, waarna ik (na een aantal jaren in vast dienstverband) vanaf het jaar 2006 als zelfstandig financieel professional aan de slag ben gegaan.

Sterke kanten van Ton

Volgens mijn opdrachtgevers zijn mijn sterke kanten: het geven van inzicht, het creëren van structuur, het motiveren van mensen, het brengen van rust en overzicht, alsmede het beschikken over een helikopterview waarmee ik vlot in beeld heb hoe een organisatie in elkaar zit.

Ik ben graag buiten. Mijn hobby is dan ook lange afstanden wandelen. Maar ook werk ik met plezier in de tuin, weer of geen weer. Verder ga ik graag naar het filmhuis en hou ik van bourgondisch eten met een goed glas wijn.

Mijn curriculum vitae

op hoofdlijnen

Werkervaring:
Opleiding: